Wout

Als one-man-band maak ik muziek waarbij ik meerdere instrumenten tegelijk bespeel. Centraal hierin staan de didgeridoo, de handpan, de gitaar en zang. Ik vind het moeilijk om er een genre op te plakken, woorden die in me opkomen zijn meditatief, meeslepend, organisch en psychedelisch. Ik speel voornamelijk eigen geschreven en gecomponeerde liedjes die gaan over alles wat er in mijn en ons leven speelt. Ik speel regelmatig op straat, (kunst)markten, ceremonies of op een festival. Soms op een podium, soms ook in de luwte van de stad of een park. Ik heb een ‘off grid- mini sound’, waarmee ik zonder stroom versterkt kan spelen (geluid is voor max 80 personen), en ik speel ook met veel plezier zonder versterking.

Mijn solo album ‘Along the way’ is af! Opgenomen in Portugal in 2023, voor een deel in de Dome op Cristaland bij Lagos, en voor een deel in de bus op Barranco beach. Zeven nummers, in totaal zo’n 33 minuten. Alles is zoals daar gespeeld, en met hulp van Timo Pankau en van Hendrik van SoulFyah Productions opgenomen en gemasterd.

Benieuwd? Voor €10 te verkijgen!
Stuur me een berichtje en ik zorg dat je een MP3 versie krijgt.

Dust Adrift

Dust Adrift is de driekoppige band van Nout (percussie / gitaar), Dirk (handpan / percussie) en Wout (didgeridoo / zang). Sinds een jaar of vijf maken we samen muziek, we gaan zo vaak het kan touren langs verschillende steden om daar op straat te spelen en we komen ook graag langs bij feestjes, festivals of andere bijzondere momenten. Op ons youtube-kanaal vind je enkele opnames en een promo. Meer info op www.dustadrift.com.
We hebben in 2022 ons eerste album uitgebracht; ‘Looking at the stars’ , opgenomen in een tipi bij de Nijmeegse Stadsnomaden. Via deze link kun je het album een stukje beluisteren, kopen en downloaden. Je kunt het album (mp3) ook verkrijgen door me een berichtje te sturen. Dit album kost €10,-