Deep Flow Ademwerk

Bij Deep Flow ademwerk combineren we enkele ademtechnieken (waaronder tummo en ecstatic breathing), die samen een krachtig effect hebben op zowel je lijf als je mind. Ik heb deze gebundelde technieken Deep Flow ademwerk genoemd, omdat je in een diepe staat van zijn kunt komen. Je kan verschillende sensaties, emoties en visualisaties ervaren, en hoewel deze ervaringen niet het voornaamste doel zijn van het ademwerk, kunnen ze helpend zijn in het proces waar je in zit. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het uiten van onderdrukte emoties, het echt weer voelen van je lijf en je hart, of helderheid krijgen ten aanzien van een vraagstuk dat in je leven speelt. 

Bij Deep Flow ademwerk gaat het vooral om overgave, in vertrouwen, aan je adem en aan wat zich aandient. Volledig in het moment zijn is op zichzelf al helend, en door de muziek en het ademwerk kun je diepere lagen in jezelf ontdekken en de ruimte geven. Je versterkt de verbinding met je innerlijke zelf en je stapt even uit het verhaal van je mind.

Het ademwerk wordt ondersteund door live muziek, geluiden en zang. Verschillende instrumenten, zoals bijvoorbeeld didgeridoo, handpan, oceandrum, gitaar en klankschaal worden ingezet om jouw proces te begeleiden.

Let op; deze vorm van ademwerk is niet geschikt voor je als je zwanger bent, of als je last hebt van hart- en/of luchtwegklachten, psychische klachten en/of epilepsie.

Deep Flow Ademwerk in Leeuwarden

Er is regelmatig een Deep Flow Ademwerk sessie bij Yoga Samtosa in Leeuwarden. Check hiervoor de agenda.


Naast de vaste Deep Flow Ademwerk sessies in Leeuwarden geef ik af en toe Deep Flow Ademwerk op andere plekken in het land, ook dit staat dan in de agenda.

Privé Deep Flow Ademwerk

Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag een Deep Flow Ademwerk sessie te doen. Dit kan bij mij, of ik kan voor een meerprijs langs komen. De duur hiervan is dan ongeveer 90 minuten. De prijs voor 1 persoon is €65,- en voor 2 personen €120,-. Willen jullie met meer mensen deelnemen neem dan even contact op.