Bij Deep Flow ademwerk combineren we enkele ademtechnieken (waaronder tummo en ecstatic breathing), die samen een krachtig effect hebben op zowel je lijf als je mind. Ik heb deze gebundelde technieken Deep Flow ademwerk genoemd, omdat je in een diepe staat van zijn kunt komen. De sessies worden door veel mensen als intens ervaren en ze gaan over het algemeen behoorlijk diep, hoewel elke ervaring weer anders is. Je kan verschillende sensaties, emoties en visualisaties ervaren, en hoewel deze ervaringen niet het voornaamste doel zijn van het ademwerk, kunnen ze helpend zijn in het proces waar je in zit. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het uiten van onderdrukte emoties, het echt weer voelen van je lijf en je hart, of helderheid krijgen ten aanzien van een vraagstuk dat in je leven speelt. 

Bij Deep Flow ademwerk gaat het vooral om overgave, in vertrouwen, aan je adem en aan wat zich aandient. Volledig in het moment zijn is op zichzelf al helend, en door de muziek en het ademwerk kun je diepere lagen in jezelf ontdekken en de ruimte geven. Je versterkt de verbinding met je innerlijke zelf en je stapt even uit het verhaal en de waan van de dag. 

Het ademwerk wordt ondersteund door live muziek en zang. Verschillende instrumenten, zoals bijvoorbeeld didgeridoo, handpan, oceandrum, gitaar en klankschaal worden ingezet om jouw proces te begeleiden.

Maandelijks is er een sessie bij Yoga Samtosa in Leeuwarden, op vrijdagavond van 19:30 tot 21:00. Data zijn voor 2023 zijn 20 oktober, 17 november en 15 december. Bijdrage 15,-

Vragen en aanmelden via wout@de-eijk.com

Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag een Deep Flow ademwerk sessie te doen. Dit kan bij mij, of ik kan voor een meerprijs langs komen. De duur hiervan is dan ongeveer 90 minuten. De prijs voor 1 persoon is €50,-, voor 2 personen €80, 3 personen €100,- en 4 personen €120,- Willen jullie met meer mensen deelnemen neem dan even contact op.