Magical Breath & Sound Ceremony

We nodigen je uit om deze 2e Paasdag de grenzen van je bewustzijn te verkennen middels de combinatie van een mini dosis magische truffels (3 gram), de hartopener cacao, het werken met de adem en de sonische landschappen die de klankkunstenaars Ivo en Wout voor je zullen weven. Ivo en Wout multi instrumentalisten: Handpan, didgeridoo, percussie, drums, zang en meer nemen je mee op een reis door de oneindigheid van je kosmische zelf. Beiden creëren, organiseren en leiden verschillende circles, ceremonies en evenementen, van ademwerk tot sound journeys, van theater tot plantmedicijn ceremonies.

Deze ochtend bestaat uit het creëren van een veilige ruimte waarna we gezamenlijk de cacao en truffels zullen nemen. Wout begeleidt je in het ademwerk, waarbij we langzaam opbouwend de diepte van ons innerlijk zelf zullen verkennen. Hierna mag je ontspannen en verder reizen op het klankbed.

Aansluitend zorgen wij voor een vegan lunch.

Let op: Let op; deze ceremonie is niet geschikt voor je als je zwanger bent, of als je last hebt van hart- en/of luchtwegklachten, psychische klachten en/of epilepsie.

Als je je afvraagt of deze sessie geschikt voor je is, neem dan even contact op met de organisatie.

Tickets via Hipsy