Magical Breath & Sound Ceremony

Wout Eijkelkamp en Ivo van Dijk slaan de handen ineen voor deze bijzondere ervaring.

Kom deze ochtend de grenzen van je bewustzijn verkennen middels de combinatie van een mini dosis magische truffels, de hartopener cacao, het werken met de adem en de sonische landschappen die de klankkunstenaars Wout en Ivo voor je zullen weven.

De ochtend bestaat uit het creëren van een veilige ruimte waarna we gezamenlijk de cacao en truffels zullen nemen. Wout begeleidt je in het ademwerk, een tool die je in kan zetten om de weerstand voorbij te gaan en af te dalen langs de wortels van De Boom: het portaal wat ons toegang geeft tot onze diepste innerlijke wereld. De kosmische klanken van de muzikale Magiërs nemen je vervolgens mee op de rest van de reis.

Zowel Wout als Ivo zijn multi instrumentalisten: Handpan, didgeridoo, percussie, drums, zang en meer nemen je mee op een reis door de oneindigheid van je kosmische zelf. Zowel Wout als Ivo creëren, organiseren en leiden verschillende circles, ceremonies en evenementen, van ademwerk tot sound journeys, van theater tot plantmedicijn ceremonies.

Het is fijn om makkelijk zittende kleren te dragen. Probeer niet te eten van te voren, of als je wel wat wilt eten, eet dan iets lichts. We sluiten de ceremonie af met een gezonde vegan lunch (inbegrepen bij je ticket).

Wout Eijkelkamp: www.de-eijk.com
Ivo van Dijk: www.universalsoundshifts.com

===========
LET OP: NEEM ZELF EEN MATJE/DEKEN/KUSSEN MEE OM DE REIS LIGGEND TE KUNNEN ERVAREN!
Deze ademsessie is niet geschikt voor mensen met epilepsie, ernstige luchtweg of hartklachten of als je zwanger bent.

===========

Inloop: 10.00
Aanvang: 10.30
Einde: 14.00

.

Tickets: klik hier